Relatiegeschenken weblog

Dopper bedrukken vanaf 30 stuks

Bedrukte dopper vanaf 30 stuks

Een oogverblindend design. Spetterende kleuren. Ecologisch. Kwaliteit. Kortom de Dopper. Door de afgelopen jaren heeft de Dopper waterfles zich ontwikkeld tot een ware topper in ons assortiment. Als de bovenstaande redenen nog niet genoeg zijn, lees dan hieronder waarom ook jij voor de Dopper zou moeten kiezen als relatiegeschenk bij Topgiving.nl.

Design - “water letterlijk op een voetstuk!”

Deze D(t)opper onder de waterflessen heeft een ultra strak, Nederlands design. De dop, beker en fles zijn tot in de puntjes doordacht en dat zie en voel je meteen als je de Dopper in je handen hebt. Door de beker los te draaien van de fles, tover je de Dopper om in een beker. Hierdoor plaats je water letterlijk op een voetstuk! De fles en dop zijn verkrijgbaar in verschillende frisse, hippe kleuren. Keuze te over bij deze kanjer, niet?

Ecologisch - “Maar hoe doe je zoiets?”

Geld besparen, én goed voor mens en milieu. Klinkt goed! Maar hoe doe je zoiets? Als we de hand in eigen boezem steken, gebruiken we met zijn allen veel wegwerp flesjes. Wereldwijd wordt slechts 1% van alle plastic gerecycled. Het plastic wat in de natuur terecht komt als zwerfvuil of illegale afvaldumping is een groot probleem voor ons bestaan op deze aardbol. Daarom heeft jouw aanschaf van de Dopper fles direct een positieve invloed op het milieu, en je bespáárt zelfs geld door geen wegwerp flessen meer te kopen. De afvalberg slinkt, en stiekem geeft je dit natuurlijk ook een goed ‘weldoeners’ gevoel!

Door jouw aanschaf investeert Dopper in drinkwater- en sanitatieprojecten in Nepal en in educatieprogramma’s over water en plastic afval.  Indirect help je dus ook je medemens aan beter bestaan en dus een betere wereld. Een Dopper op de hete plaat? Nee hoor, doen!

Ook de bij de productie van de Dopper is er nagedacht over het milieu en het flesje wordt dan ook klimaatneutraal geproduceerd.

Assortiment - “mooie frisse kleuren”

Wat kan ik nu verwachten van de Dopper? Allereerst een kwalitatieve, lekvrije, BPA vrije fles met een inhoud van 450 ml. Ook is de Dopper vaatwasser bestendig tot 65°C. Mocht dat nog niet voldoende zijn, kijk dan eens naar de mooie frisse kleuren: Cool Blue, Apple Green, Simply Red, Pure White, Deep Purple, Blue Lagoon, Pacific Blue en Royal Orange en zijn vanaf 30 stuks te bestellen. Let op, de oranje Dopper is een limited edition.

Naast de Dopper Original kun je ook de supersterke Steel variant bestellen. De Dopper Steel is gemaakt van RVS, en is BPA/weekmaker en gifvrij, dus niet alleen goed voor de wereld maar ook goed voor jezelf. De Dopper Steel is ook voor de dorstige medemens een prima uitkomst, hij heeft een inhoud van maar liefst 800 ml! Leverbaar vanaf 120 stuks.

Dopper steel bedrukken

De bedrukking - “mogelijkheden lijken bijna eindeloos”

De Dopper bedrukken wij uw logo of bedrijfsnaam in één of meerdere kleuren op de fles. De mogelijkheden lijken bijna eindeloos en het kiezen tussen de verschillende bewerkingsmogelijkheden op onze website is dan ook voor veel mensen geen gesneden koek. Om een kijkje in de keuken te geven van Topgiving.nl lichten we hier de 2 meest gekozen bewerkingstechnieken toe.

De tampondruk is een veel gekozen techniek waarbij men met een gladde, elastische, siliconen stempel inkt op het oppervlak aanbrengt. Wij kunnen met de tampondruk een bedrukbaar oppervlak aanbieden van circa 30 x 35 mm, vanwege de ronding van de fles. De bedrukking drukken we in PMS kleuren en is ideaal om de huisstijl kleuren van je bedrijf correct weer te geven.

Mocht je een afbeelding met veel kleuren of een logo met verloop willen drukken dan ben je wellicht beter geholpen met een digitale druk. Je kunt deze methode het beste vergelijken met een printer op je bureau. De kleuren uit het artwork worden op basis van CMYK kleuren bedrukt. Wij bieden deze techniek aan met 3 verschillende groottes, klein, groot en rondom. Respectievelijk 25 x 35 mm, 65 x 38 mm en 180 x 38 mm.

Dopper rondom bedrukken

Mocht je er alsnog niet uitkomen of wens je informatie over een andere bewerkingstechniek bij Topgiving.nl? Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar om je te informeren en jouw Dopper droom werkelijkheid te maken!

Accessoires - “optimaal genieten van je Dopper”

Dopper met sportdop

Is er nog meer? Ja, dat is er! Als een coole aanvulling op de traditionele dop bieden we ook de Dopper Sportcap aan vanaf 30 stuks. Deze dop met trektuit biedt als voordeel dat je tijdens het sporten de dop niet hoeft los te draaien. Zo kun je toch optimaal genieten van je Dopper tijdens de drukkere activiteiten in je leven. Wil je dopper weggeven als geschenk? Dan raden we je de full colour bedrukte geschenkdoos aan. Een goede eerste indruk maak je namelijk maar één keer.

Geëtiketeerd als: Laat een reactie achter
Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.