Relatiegeschenken weblog

Floating action balpennen

Zoekt u iets unieks om de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten? Kies dan voor de Floating Action balpennen. In plaats van statische reclame biedt de Floating Action pen een animatie die zich keer op keer afspeelt op het moment dat u de pen oppakt, weglegt of ermee schrijft. Door de bewegende deeltjes is het een echte eyecatcher en communiceert u op speelse wijze uw reclame keer op keer.

Floating action balpen met uw logoU maakt zelf de balpen uniek! In de Floating Action pen kunt u uw eigen logo laten verwerken. Zo maakt u van deze functionele pen een mooie reclamedrager met uw huismerk of logo. Het Floating Action gedeelte van de pen bestaat uit een achter paneel, een koker, een speciale drijver en een zelf te kiezen voor- en achtergrond. De standaard opties voor elk van deze delen zijn enorm. We hebben opties uit en van de voedsel-, bank-, medische- tot de transportbranche. De vorm van de drijver kan variƫren van een kat tot een zeecontainerschip, en de achtergrond van een strand tot biljetten. Alle afzonderlijke elementen in de pen zijn ook te produceren met uw eigen design. Kortom, uw keuze is groot om de pen te personaliseren.

Balpen floating action bedrukkenUw adres gegevens, logo of bedrijfsnaam kunnen op de achtergrond worden gedrukt. Omdat in deze tijd alles via internet verloopt, hebt u ook nog een andere interessante optie. U kunt ook een QR-code als drijver in de pen laten verwerken. Door deze te scannen met bijvoorbeeld een smartphone, linkt deze met uw webpagina of online content en kunt u hier eventueel nog uitgebreider uw boodschap uitdragen. Zo is deze pen niet alleen op zichzelf interactief maar ook nog met online content te linken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.