Relatiegeschenken weblog

Gezonde relatiegeschenken 2016

Het nieuwe jaar is alweer ruim 2 maanden oud. Inmiddels is de kerstboom weer op zolder, de eerste vakantie is alweer afgelopen en we zijn alweer volop aan de slag! Steeds meer mensen zijn bewust bezig met een gezonde levensstijl en dus ook met meer sporten. Als bedrijf kunt u hierop inspelen door gezonde en sportieve relatiegeschenken uit te delen aan uw doelgroep. Samen met uw relaties zorgen we voor een gezond en gelukkig 2016!

Bidon

Bedrukte bidons als sport relatiegeschenk

Water is een van de belangrijkste middelen die we nodig hebben tijdens en na het sporten. Natuurlijk willen we als bedrijf of instelling dat onze naam of ons bedrijfslogo overal te zien is. Op een drinkfles of waterflesje is dat heel goed zichtbaar. Er zijn verschillende modellen en kleuren leverbaar voor ieder doelgroep. Hierbij valt te denken aan Tacx bidons, opvouwbare bidons, metalen bidons, kunststof bidons en aan promotionele waterflesjes. Ze worden namelijk vaak ingezet tijdens wielerevenementen. De metalen bidon, ook wel veldfles genoemd, is zeer geschikt voor outdoor activiteiten. Tot slot worden onze opvouwbare bidons en promotionele waterflesjes vaak ingezet tijdens wandelevenementen, beurzen en open dagen.

Fitness set 

Fitness set met bedrijfslogo

Traint u liever thuis? Ook daarvoor hebben we diverse sportieve geschenken in ons assortiment. Er zijn bijvoorbeeld verschillende fitness setjes verkrijgbaar met onderdelen zoals: handgrepen, enkelgewichten, gewichtextensies, oefenbanden en springtouwen. Deze setjes zijn op te bergen in een tasje met meerdere opbergvakjes. Handig om mee op vakantie te nemen. De bedrukking van uw bedrijfslogo op de tas is goed zichtbaar voor iedereen.

Activity tracker

Activity tracker bedrukken

De lijst met de sportieve geschenken voor 2016 wordt compleet gemaakt met de activity tracker. Door middel van de tracker zet je de volgende stap naar een gezondere en bewustere levensstijl. Met de moderne uitstraling en de waterdichte functie wordt je extra gestimuleerd om de calorieën te verbruiken. Deze worden vervolgens bijgehouden door de tracker door middel van de gratis applicaties die in verschillende talen te downloaden zijn. De resultaten kunnen met trots gedeeld worden met vrienden en familie. Daarnaast kan de tracker zowel de inkomende gesprekken als de berichten laten zien op het heldere touch scherm. Wat deze tracker nog interessanter maakt is de 75 mAh batterij die tot wel een week mee gaat op 1 lading. De activity trackers zijn te gebruiken met zowel iOS (iPhone 4S en hoger) als Android 4.3

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.