Relatiegeschenken weblog

Herfst relatiegeschenken top 10

De herfst is weer begonnen, de bladeren aan de bomen krijgen prachtige kleuren en het is weer tijd voor lange wandelingen door het bos. Om vervolgens lekker binnen te gaan opwarmen voor de kachel met een dekentje en een heerlijk geurende warme chocomel met slagroom. Topgiving.nl heeft voor u een herfstartikelen top 10 samengesteld met producten die onmisbaar zijn in de herfst. U zult uw relatie een groot plezier doen met de volgende items.

#1 TheeThee met logo als herfst geschenk

Niet alleen een warme chocomel is lekker om mee op te warmen, ook een lekkere kop thee met honing is perfect voor in de herfst. Verwen uw relaties met een lekker kopje thee via de post! Met dit product kunt u een eenvoudige mailing, die vaak meteen in de papierbak belandt, omtoveren tot een mailing die uw klant ook echt bereikt!

#2 Senz stormparapluSenz stormparaplu als relatiegeschenk voor de herfst

Gedurende de herfst kan het natuurlijk (onverwacht) hard gaan waaien en regenen. Een normale paraplu kan dit meestal niet aan en gaat kapot.
De storm paraplu van Senz gaat veel langer mee dan een normale paraplu doordat deze paraplu storm bestendig is door zijn unieke design. De Senz kan bedrukt worden met een bedrijfslogo of tekst en is in zeven verschillende kleuren en in zeven varianten leverbaar.

#3 Handschoen met bluetooth

Bluetooth handschoen bedrukken

Wanneer de herfst start wordt het ook weer de tijd om de handschoenen uit de kast te trekken. Dit betekent echter ook dat iedereen die in het bezit is van een smartphone met touchscreen zich zal ergeren aan het feit dat ze met hun handschoenen aan de telefoon slecht kunnen bedienen en dat het toestel misschien zelfs uit hun handen glijdt door de gladde stof. Deze handschoenen met bluetooth lossen dit probleem op. Met deze handschoenen is het niet alleen mogelijk om het scherm te bedienen met de duimen, wijsvingers en middelvingers, maar met deze handschoenen is het zelfs mogelijk om te bellen zonder het toestel in de handen te houden. Om te zien hoe het werkt kun je op deze link klikken en het filmpje bekijken: https://www.youtube.com/watch?t=2&v=nyiMFs7JIqc.

#4 Lippenbalsem

Lippenbalsem bedrukt met logo

In de herfstartikelen top 10 kan de lippenbalsem natuurlijk niet ontbreken. Schrale lippen komen vaak voor met winderig weer. Tijdens de lange wandelingen in het winderige weer is het goed om je lippen regelmatig te verzorgen. Dit is het ideale moment om uw relaties een balsemstick cadeau te doen, en zo natuurlijk uw huismerk, reclame of logo nog eens te communiceren.

#5 Fleece deken

Fleecedeken met logo bordurenZiet u zich al thuiskomen? Schoenen uit, verwarming aan, filmpje kijken en lekker onder een fleecedeken kruipen. Voor veel mensen is dit het standaard herfst ritueel bij dit wisselvallige weer. Ideaal om uw klanten een fleece deken cadeau te doen geborduurd met uw beeldmerk! Zo krijgt u relatie een goed gevoel bij uw bedrijf!

#6 Poncho

Regenponcho's bedrukt vanaf 50 stuks

De herfst is een wisselvallige periode, en zeker in deze omstreken, zo schijnt de zon en zo regent het… Altijd handig dus om een poncho op zak te hebben. Daarbij is een poncho het ideale geschenk om uit te delen op een buitenevenement. De kleren blijven toch fijn droog en zo kunnen uw relaties lekker genieten van een mooie dag buiten. 

#7 Thermosfles

 Thermosflessen als herfstgeschenk

Het dagelijks reizen van en naar werk brengt een hoop vervelende dingen met zich mee. Maak het een stukje dragelijker en drink ondertussen een warme drank uit een thermosfles. Ideaal om toch iets warms van thuis mee te kunnen nemen. Zo kunt u ook onderweg genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

#8 Lampje
Lampje om op te vallen onderweg

De dagen worden korter en het wordt al snel donker buiten. In het verkeer ben je steeds kwetsbaar als fietser of voetganger, en maak je je het best goed zichtbaar. Een ongeluk is immers snel gebeurd! Een lampje voor onderweg is dus altijd handig, en maakt de weg ernaar toe een stuk veiliger.

#9 Muts met borduring

 Muts borduren met een logo

Houd je hoofd koel, maar niet te koel. Een lekkere warme muts is altijd een goede keus als promotie artikel of give-away in de herfst. Vergeet ook niet dat de muts een mode artikel is. Wees dus helemaal hip met een muts met uw logo erop geborduurd.

#10 Badset
Badset als luxe relatiegeschenk

Tot slot om een herfstachtige dag mee te eindigen hebben wij voor u een badset. Met een mengelmoes aan geuren komt u goed tot rust en kunnen uw spieren lekker ontspannen na een lange werkdag en inspanning. Een mooi geschenk om te laten zien dat u écht heel wat over hebt voor uw relatie en om dat u om hem of haar geeft!

Geëtiketeerd als: Laat een reactie achter
Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.