Relatiegeschenken weblog

Koningsdag relatiegeschenken en promotieartikelen

Waar denken we vandaag aan als we het over Koningsdag hebben? Rommelmarkten, festivals en kinderspelen. Verder worden er tegenwoordig op veel plaatsen uitgebreide openluchtfeesten en grote vrijmarkten gehouden. Omdat Koningsdag een nationale feestdag is en veel mensen een vrije dag hebben worden deze feesten de nacht voor Koningsdag gehouden, zodat de volgende ochtend uitgeslapen kan worden. Deze avond of nacht wordt ook wel de Koningsnacht (vroeger Koninginnennacht) genoemd.

Hoe zou ik nu als bedrijf indruk kunnen maken op zo’n avond of dag? Geen zorgen wij hebben voor u uitgezocht op welke manier u het beste kunt opvallen. Aan de hand van de volgende Koningsdag promotieartikelen kan er als bedrijf of vereniging ingespeeld worden op deze feestelijke dag.

1. Oranje zonnebril

Oranje zonnebril bedrukken voor Koningsdag

Met het oog op de komende Koningsdag die op 27 april a.s. wordt gehouden is het raadzaam om alvast met de voorbereidingen te beginnen. Als bedrijf of vereniging kan er ingespeeld worden op deze dag door oranje zonnebrillen met bedrijfslogo te schenken aan collega’s of relaties. Er is genoeg keus: zonnebrillen met UV-bescherming, met of zonder spiegelglazen, geheel oranje incl. de glazen of zonnebrillen met een logo of de Nederlandse vlag op de glazen. Verder kunnen door middel van een zonnebril met flessenopener de flesjes geopend worden en de dorst gelest worden op een mogelijke warme dag.

2. Premium rugzak oranje

Oranje premium rugzakjes

Wat doe je met al je spullen tijdens een evenement/activiteit met Koningsdag? Een schoudertas of rugzak zou goed van te pas komen. De premium rugtasjes zijn van verschillende materialen gemaakt, zoals non-woven polyester en zijn ook met waterdichte modellen en met of zonder reflectiebanden leverbaar. Wil je toch bij de groep horen en graag een witte tas hebben? We hebben ook witte tassen met oranje gekleurde hoekjes.

Op de laatste vrijdag voor Koningsdag vinden sinds 2013 de Koningsspelen plaats. Dit is een sportdag op scholen waarbij aan het begin van de dag ontbeten wordt, het Koningsontbijt. Vervolgens wordt er door Koning Willem-Alexander op een van de scholen het startsein voor de sportdag gegeven. Een tas zou ideaal voor de kinderen zijn om de overgebleven ontbijtstukken en sportkleren in te stoppen. De tas zou bedrukt kunnen worden met het bedrijfslogo of de naam van het kind om de tas persoonlijker te maken.

3. Zwaaihandjes

Bedrukte zwaaihandjes Koningsdag

Overal en altijd opvallen bij verschillende evenementen met deze zwaaihandjes. Of het nu bij een verkiezingscampagne, een protestmars of voetbalwedstrijd is. Met de naderende Koningsdag bent u goed voorbereid om de gewenste aandacht te krijgen. De zwaaihandjes kunnen full colour bedrukt worden met uw bedrijfslogo of slogan en zijn in 4 verschillende modellen te leveren. Wie steekt er nu boven al die oranje gekleurde mensen uit?

4. Kroontjes

Koningsdag kroontjes met bedrijfslogo

Wie lijkt er het meest op de koning of koningin op Koningsdag? Deze kroontjes zijn een must have voor alle scholen, voordat de koning met de Koningsspelen op bezoek komt. Met deze kroon die bedrukt is met de leus van de organisatie of school is het niet zo moeilijk om op te vallen. De kroontjes met een afmeting van 22 x 8 cm zijn al vanaf 1.000 stuks te bestellen.

5. Vlaggetjes van papier

Papieren vlaggetjes bedrukken Koningsdag

De zonnebrillen, tasjes, zwaaihandjes en kroontjes staan klaar. Alleen de vlaggetjes nog en we kunnen de koning verwelkomen. Het zou mooi zijn als de koning naar school komt en uitgezwaaid wordt met een vlag waar het logo van uw bedrijf op staat of een leuke tekst die in verband staat met Koningsdag. Daarnaast kunnen de vlaggetjes ook gebruikt worden na de Koningsspelen op Koningsdag. Deze vlamwerende vlaggetjes zijn in verschillende formaten en kwaliteiten verkrijgbaar.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.