Relatiegeschenken weblog

Originele paasgeschenken

Het is alweer bijna Pasen. Dit jaar begint het paasfeest namelijk al op 27 maart. Die dag kunnen de eieren weer worden verstopt voor de kinderen, de paasvuren weer worden ontstoken en families weer worden opgezocht voor het paasontbijt. Tevens is dit hét moment voor de werkgever om het personeel te verrassen met bedrukte paasgeschenken. Wij hebben enkele opvallende producten op een rij gezet:

Blik met mini paaseitjes

Blik met mini paaseitjes bedrukken

Heeft u er wel eens over nagedacht om uw collega’s of relaties te verrassen tijdens Pasen met een blikje paaseitjes? Dit blikje heeft een formaat van 5,5 x 6,5 cm en voorzien we van een full colour bedrukte wikkel. De inhoud van dit blikje bestaat uit heerlijke mini kievitseitjes die gevuld zijn met chocolade praline en voorzien zijn van een suikerlaagje. Voor het label kan er gekozen worden uit 3 standaard ontwerpen (een paashaas, paasei of kuikens) of een volledig eigen ontwerp. Het zou leuk zijn als de collega’s in de ochtend een blikje met paaseitjes aantreffen op hun bureau. Dit paasgeschenkje kan uiteraard ook uitgedeeld worden aan bezoekers op beurzen en evenementen. Vrolijk Pasen alvast!

3D chocolade puzzel

3D chocolade puzzel paasgeschenk

Verras uw relaties met deze originele melkchocolade puzzel! Deze chocolade puzzel bestaat uit 2 vormen: een lammetje of konijntje van 238 x 195 x 30 mm bestaande uit verschillende onderdelen die in elkaar te zetten zijn. Lekker puzzelen tijdens Pasen en als je honger hebt eet je de puzzel op! De verpakking van deze puzzel is geheel naar wens te bedrukken in full colour met uw bedrijfslogo of slogan. Geef dit gezellige puzzelpakket aan collega’s of relaties die zelf hun geschenk in elkaar puzzelen.

Kaart met chocolade paashaas

Mailingkaart inclusief paasgeschenk

Bent u op zoek naar een origineel idee voor een mailing naar uw klanten? Wat dacht u van een chocolade paasmailing per post? Deze paashaas kaart kan geheel naar eigen wens opgemaakt worden in de kleuren die passen bij uw organisatie. Deze kaart met een A6 formaat is beplakt met een heerlijk chocolade paashaasje van 8 cm hoog. Dit mailing paasgeschenk is leverbaar vanaf 500 stuks.

Maildoos voor Pasen

Mailingdoosje voor pasen

Een ander geschenk dat per post verzonden kan worden is de maildoos voor Pasen met een formaat van 23,5 x 22,5 x 3 cm. Door de ideale afmetingen voor de brievenbus kunnen de pakketjes verzonden worden via de post. Dit doosje is gevuld met een nestje van houtwol en maar liefst 20 chocolade paaseitjes! Het doosje kan bedrukt worden met uw logo of persoonlijke boodschap. Optioneel is het ook mogelijk om een kaartje van A6 formaat aan het doosje toe te voegen. Het kaartje wordt in de maildoos voor Pasen meegeleverd. Dit mailingdoosje met paaseieren is verkrijgbaar vanaf 100 stuks.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.