Relatiegeschenken weblog

Premiumgids.nl winnaar FD Gazelle 2015

Topgiving.nl winnaar FD Gazelle 2015

Topgiving.nl wint FD Gazellen Award 2015

Ieder jaar reiken Het Financieele Dagblad, Mazars en ABN AMRO de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In 2015 worden de FD Gazellen voor de 12e keer uitgereikt.

Dit jaar zijn er 490 organisaties die zich FD Gazelle mogen noemen, waarvan 19 in de provincie Limburg. De FD Gazellen worden opgedeeld naar provincie en omzetgrootte. De snelste groeier binnen elke categorie (klein, middel en groot) wint de Gouden Gazellen Award.

FD Gazellen zijn bedrijven die een uitzonderlijke groei (ten minste 20%) laten zien over de laatste drie jaar. Verder zijn FD Gazellen winstgevend en financieel solide.

Topgiving.nl is bijzonder trots om deze erkenning voor de inzet toegekend te krijgen naast de reeds gewonnen publieksprijs ‘Best Online Performance’ van PromZ in september van dit jaar. Door de innovatie en toekomstvisie is het gelukt om jaarlijks een sterke groei te realiseren in een sterk krimpende markt.

De uitreiking van de gouden Gazellen vindt plaats op 24 november in Breda.

Over Topgiving.nl
Topgiving.nl is een klantgerichte specialist in relatiegeschenken, promotieartikelen, premiums, reclameartikelen en promotioneel textiel en is opgericht in 1999. Inmiddels bestaat de onderneming uit ruim 90 websites. Het bedrijf heeft in een sterk krimpende (BeNeLux) markt de afgelopen jaren een stevige groei doorgemaakt.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.