Relatiegeschenken weblog

Rubiks Cube bestellen

De Rubiks Kubus (ook bekend als 'Hongaarse Kubus') is een puzzel in de vorm van een kubus, met elke zijde in een andere kleur. Iedere rij met blokjes kan zowel horizontaal als verticaal gedraaid worden. De kubus is bedacht door de Hongaar Ernő Rubik, in eerste instantie om zijn studenten een beter ruimtelijk inzicht te geven. Vaak wordt de kubus ook wel Rubik's Cube genoemd.

bedrukte Rubiks cube

Elk vlak van 9 deelkubussen is draaibaar. Door enkele malen met verschillende vlakken te draaien komen de kleuren volkomen door elkaar te zitten, en de weg terug is moeilijk te vinden.

Sinds 1980 is de Rubik's Cube wereldwijd een enorm succes, er zijn er al vele miljoenen van verkocht. Topgiving.nl biedt de Rubik's Cube in verschillende soorten en maten aan, de diverse vlakken van de kubus kunnen full colour bedrukt worden met uw boodschap en bedrijfslogo. Vanwege de uitgebreide bedrukkingsmogelijkheden vormt de Rubik's Cube het ideale communicatiemiddel voor iedere organisatie. Een uitstekend custom made relatiegeschenk dat u eenvoudig, snel en goedkoop online kunt bestellen via www.topgiving.nl.

Rubik's cube full colour bedrukt online bestellen

De verschillende Rubik's Cubes in het assortiment van Topgiving.nl:

  • Originele Rubik's Cube (3x3), 57 mm
  • Rubik's Cube sleutelhanger (3x3), 34 mm
  • Rubik's Cube (2x2), 38 mm
  • Rubik's Cube (2x2), 57 mm
  • Rubik's Cube (4x4), 65 mm

 

De Rubik's Cube is al verkrijgbaar vanaf € 1,38 per stuk!

Tevens kunt u bij Topgiving Relatiegeschenken de Rubik's USB stick bestellen, deze is leverbaar met een geheugencapaciteit van 512 MB t/m 8 GB. Net zoals de Rubik's cubes kan deze Rubik's USB stick voorzien worden van een full colour bedrukking op diverse vlakken. Een perfecte communicatiedrager dus!

Full colour bedrukte Rubik's USB stick

Kortom, wilt u op een originele en speelse wijze een promotiemiddel inzetten, dan is de Rubik's Cube hét relatiegeschenk voor u! Voor meer informatie kunt u terecht op www.topgiving.nl.

Rubik's cubes als relatiegeschenk online bestellen is bij Topgiving.nl zeer eenvoudig. Dit unieke promotieartikel leent zich uitstekend voor het communiceren van uw boodschap. De Rubik's cube kan perfect full colour bedrukt worden met uw logo of tekst. De Rubik's cube is leverbaar in diverse soorten en maten. Rubik's cube als relatiegeschenk kunt u eenvoudig, snel en goedkoop kopen via www.topgiving.nl.

Voor meer informatie over het online bestellen van bedrukte Rubik's cubes of een bedrukte Rubik's USB stick, kunt u contact opnemen met het team van Topgiving.nl!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.