Relatiegeschenken weblog

Sinterklaasgeschenken voor bedrijven

Het is weer bijna zover! Het Sinterklaasfeest komt er weer aan en de voorbereidingen zijn in volle gang. Supermarkten hebben de kruidnoten en het strooigoed al op een prominente plek in de winkel geplaatst. Wanneer u binnenkomt kunt u er bijna niet omheen. De hele pietendiscussie lijkt dan ook geen invloed te hebben op de populariteit van deze oer Hollandse traditie. Niet alleen de supermarkten zijn volledig voorbereid op de aankomende festiviteiten. Ook de promotionele markt is er helemaal klaar voor. De magazijnen worden langzamerhand gevuld met promotioneel Sinterklaas snoepgoed en de verpakkingen worden voorzien van de meest uiteenlopende logo’s. Voldoende reden dus om ook in dit stadium al na te denken over uw promotionele Sinterklaasgeschenken.

Sinterklaasgeschenken voor bedrijvenWie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Met dit versje in het achterhoofd houdende is de Sinterklaasperiode uitermate geschikt om de waardering voor uw relaties te uiten. Verras bijvoorbeeld uw zakenrelaties, klanten en- of medewerkers met een leuk en vooral lekker sinterklaasgeschenk. Geef bijvoorbeeld een jute zakje met kruidnoten of strooigoed cadeau, of kies voor een zakje met chocolade munten. Wanneer u echt uit wilt pakken is een chocoladeletter voorzien van uw logo het perfecte relatiegeschenk. Deze worden namelijk door vakbekwame chocolatiers gemaakt van de beste chocolade. Omdat de letters per aanvraag worden gemaakt is de keuze voor het soort- en de smaak chocolade geheel naar eigen wens in te vullen.

Het Sinterklaasfeest draait volledig om het geven van cadeaus en het opvrolijken van de mensen in uw directe omgeving. Vandaar ook dat het een perfecte periode is om een bedrukt of onbedrukt geschenk cadeau te doen. U speelt hiermee op een laagdrempelige manier in op de vrolijke sfeer rondom dit jaarlijks terugkerende feest. Daarnaast creëert u op een leuke manier een contact moment waarmee u de juiste noot zult raken. Wanneer u kiest voor een onbedrukt geschenk zal de nadruk vooral liggen op het gebaar dat u maakt. Wanneer u kiest voor snoepgoed voorzien van een logo of een pakkende tekst is uw geschenk daarnaast een leuke reclamedrager.

Onderscheidt u dit jaar van uw concurrent en geef in plaats van- of als aanvulling op- een kerstgeschenk een verrassend en origineel Sinterklaasgeschenk cadeau.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Trackbacks zijn uitgeschakeld.