Relatiegeschenken weblog

Stabilo pennen bedrukt met uw logo

Vind je het ook makkelijker om een pen, potlood of markeerstift te pakken, in plaats van de telefoon, tablet of de laptop als je een kleine notitie moet maken? Heb je geen zin om alwéér de accu op te laden? Natuurlijk, dan pak je even snel een pen of potlood om een notitie te maken. Wie weet vind je het zelfs wel handiger om schrijfgerei te gebruiken in plaats van de nieuwste iPhone of Samsung apparaten. Vooral als deze ook nog eens prettig aanvoelen en schrijven.

Hoewel er steeds minder gebruik gemaakt wordt van pennen, potloden, markers en alle andere schrijfwaren, kunnen we toch niet zonder. De opkomst van de technologie zorgt ervoor dat deze schrijfwaren steeds minder gebruikt gaan worden. In tegenstelling tot deze conclusie groeit tot op heden de afname van promotionele schrijfwaren. Dit betekent dat pennen, potloden en alle andere schrijfmaterialen bijna overal te vinden zijn. Wat als deze pennen ook nog eens van goede kwaliteit en met een hoog schrijfcomfort zijn? Dan bent u bij Topgiving.nl aan het juiste adres! Stabilo is een wereldwijd opererend Duitse familiebedrijf en één van de grootste producenten van schrijfwaren. De kenmerken van Stabilo zijn: Europese kwaliteit, buitengewone kleurrijkheid en baanbrekende innovatie.

De veelzijdige producten van Stabilo zijn wereldwijd geliefd en maken het leven van miljoenen mensen iedere dag een beetje kleurrijker. Met het brede assortiment van Stabilo fineliners, Stabilo stiften, Stabilo kleurpotloden, Stabilo pennen en Stabilo markeerstiften zit er voor iedereen wel wat bij! Er worden diverse schrijfwaren van dit bekende Duitse merk met bedrukking van uw slogan, bedrijfsnaam of logo geleverd. Wij leveren pennen, fineliners en markeerstiften van Stabilo, bedrukt met uw bedrijfsreclame of onbedrukt  Deze zullen gedurende lange tijd gebruikt worden door de ontvanger.

Hieronder is een greep uit het assortiment van Stabilo te vinden: 

#1 Highlighter

Stabilo Boss markeerstiften bedrukken

Daar is die dan weer! De Stabilo Boss Original. Wie kent hem niet? Dit is de klassieker onder de markeerstiften. Deze markeerstift heeft twee lijndiktes en navulbare inkt. Naast de klassieke is er tegenwoordig ook een moderne versie van deze highlighter, de Stabilo Neon. Deze moderne highlighter heeft een stijlvolle look en een minimalistisch buis design met een gladde afwerking. Deze Stabilo markeerstiften kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo of slogan in 1 of meerdere kleuren.

#2 Fineliner

Stabilo fineliner met logo

In 1977 besloot STABILO een fineliner met een dunne punt op de markt te brengen. Deze fineliners zijn uitermate geschikt voor gebruik op school en kantoor. In het begin was deze pen verkrijgbaar in slechts vier kleuren, maar inmiddels is het assortiment uitgebreid naar 30 kleuren. De point 88 fineliner valt op met zijn oranje kleur en witte strepen en de dunne punt is geschikt voor iedere situatie. Verder zijn ook de fineliners met een dikkere punt en een mini fineliner in ons assortiment te vinden.

#3 Ergonomische schrijfwaren

Stabilo ergonomische schrijfwaren

Herinner je dat nog? Toen je pas net begon met lezen en schrijven in groep 3, dat je een speciale pen of potlood mocht gebruiken. Hier zijn ze dan weer. Deze ergonomische pennen en (vul)potloden van Stabilo zijn speciaal voor mensen die veel schrijven en voor kinderen. De pennen met een dikke punt zijn geschikt voor kinderen en de fijne punt is voor de schrijvers met ervaring! Zowel de linkshandige als de rechtshandige schrijvers kunnen hier gemakkelijk mee overweg. Voor het optimale schrijfcomfort wordt er gebruik gemaakt van deze schrijfwaren.

#4 Ecologische Stabilo schrijfwaren

De ecologische schrijfwaren mogen we hier absoluut niet vergeten. Deze duurzame artikelen worden gebruikt door mensen en bedrijven met een hart voor het milieu en natuur. Er worden diverse ecologisch verantwoorde pennen, potloden, markeerstiften en fineliners geleverd. Een aantal voorbeelden uit het promotionele assortiment van Stabilo eco promotieartikelen: De markeerstift ‘Green Boss’ is gemaakt van 83% gerecycled plastic. Stabilo potlood bedrukt met uw logoOf het eerste ergonomische grafietpotlood speciaal voor links en rechtshandigen. Het driehoekige ontwerp van dit potlood en de non-slip gevormde grip zorgen voor een ontspannen houding van de hand. HB-hardheid voor zowel schrijven en schetsen. De potloden met 12 briljante kleuren die ingekapseld worden, zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Gemaakt van 100% FSC-gecertificeerd hout.

Ecologische Stabilo bureauset

Een andere aanrader is de bureau-set gemaakt van 83% gerecycled plastic, deze is voorzien van een blocnote gemaakt van 100% gerecycled papier en vier markeerstiften gemaakt van 83% gerecycled plastic.

Meer informatie over ons uitgebreide assortiment Stabilo schrijfwaren is te vinden op onze website.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.