Relatiegeschenken weblog

Virtual reality brillen

Speel in op de virtual reality trend met onze VR-brillen! Deze brillen veroveren in een rap tempo de wereld. Ze bieden de consument een kijkje in de virtuele wereld waar de fantasie tot leven komt. In de App store en Google Play zijn inmiddels al veel verschillende VR-apps beschikbaar.

Virtual reality apps

In dit artikel laten we u enkele populaire virtual reality viewers uit ons assortiment zien:

Kartonnen VR bril

Kartonnen virtual reality bril bedrukken

Verander je smartphone op een eenvoudige manier om in een VR (Virtual Reality) bril met behulp van deze doe-het-zelf kit. Door deze verandering is een achtbaanrit, concert of een flight simulator heel goed te beleven. Het enige wat nodig is om deze bril te gebruiken, is een iPhone of Android smartphone. Er zijn voor beide telefoons diverse gratis apps die werken met de viewer. De Reality viewer wordt standaard voorzien van een full colour bedrukking (all over) met een glanzende toplaag en is al verkrijgbaar vanaf 1.000 stuks.

Het gebruik van deze reality viewer is heel eenvoudig. Vouw het karton volgens de instructies in elkaar en plaats de smartphone hierin. Dat is alles. Wilt u helemaal ondergedompeld worden in een onderwaterwereld of virtueel in een Rollercoaster zitten? Installeer dan een van de beschikbare applicaties die terug te vinden zijn in de app store. De afmetingen voor de viewer zijn uitgevouwen 15 x 9 x 8 cm en opgevouwen 14 x 9 x 1,3 cm.

Luxe VR bril

Luxe VR bril met logo

Wilt u liever de handen vrij hebben? We hebben ook een luxe uitvoering van de VR bril, deze is uitgerust met een draagband. Deze bril is uitermate geschikt om te geven aan uw relaties. Dit model is geschikt voor bijna iedere telefoon ((3.5-6" formaat). Deze bril is direct klaar voor gebruik: download een VR app, plaats de telefoon in de bril en u kijkt binnen enkele seconden de filmpjes in virtual reality!

Wilt u uw bedrijfsreclame bedrukt op een Virtual Reality bril? Dat is mogelijk! Alle brillen uit ons assortiment kunnen voorzien worden van een bedrijfslogo of slogan. Omdat tegenwoordig bijna iedereen een smartphone heeft, kan iedereen gebruik maken van uw geschenk. U verbindt uw bedrijf met een populair en modern artikel en dit zal de naam van uw bedrijf in positieve zin beïnvloeden.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.