Laden
Speelkaarten

Bedrukte Bedrukte speelkaarten - vanaf 75 stuks relatiegeschenk

Logo op
iedere kaart
Bedrukte speelkaarten - vanaf 75 stuks - Topgiving

Detailfoto's

  • Bedrukte speelkaarten - vanaf 75 stuks - Topgiving
  • Bedrukte speelkaarten - vanaf 75 stuks - Topgiving

Artikelnummer: pg0601009100

Speelkaarten bedrukken als relatiegeschenk heeft vele voordelen: aantrekkelijk, speels en leuk! Tijdens het promotionele kaartspel komt uw boodschap, merk of product honderden keren opnieuw alle spelers onder ogen. Door deze voortdurende herhaling scoort u met promotionele speelkaarten een krachtig effect en wordt uw boodschap optimaal ingeprent bij alle spelers. Speelkaarten met logo worden al jarenlang met succes ingezet als relatiegeschenk.

Deze speelkaarten met opdruk zijn al verkrijgbaar vanaf slechts 75 stuks en leverbaar binnen circa 2 weken na goedkeuring van de digitale proef!

De bedrukte speelkaarten kunnen geleverd worden in vier verschillende verpakkingen. De standaard verpakking is in een banderol, zonder doosje. Daarnaast kunnen de kaarten tegen een kleine meerprijs verpakt worden in een transparant kunststof doosje, een kartonnen doosje of een luxe doosje. Als u kiest voor een verpakking in een kartonnen of luxe doosje zal ook het doosje full colour bedrukt worden.

Kaartspel bedrukken: de rugzijde van de speelkaarten bedrukken we naar wens in full colour (identiek voor alle kaarten). Bij de speelzijde van de kaarten kunt u kiezen voor Internationaal (A-K-Q-J) of Nederlands (A-H-V-B). Het is ook mogelijk de speelzijde full colour te bedrukken naar eigen ontwerp. Voor deze optie zijn de prijzen op aanvraag.

Specificaties kaarten: Bridge kaartspel: 55 kaarten, 320 grams, 56 x 87 mm.

Specificaties

• Levertijd: Circa 10 werkdagen i
• Afmetingen: 56 x 87 mm
• Minimale afname: Vanaf 75 stuks
1
Aantal
 
Aantal stuks
Kies uw aantal
Sample bestellen i
 
 
2
Bewerkingsmogelijkheden
 

Bewerkingspositie

Rugzijde speelkaarten

Aantal kleuren
Onbedrukt
Bewerkingstechniek
Onbedrukt
 
 
3
Kaarttekens
 
4
Verpakking
 
 
U kunt nog geen offerte aanvragen/bestelling plaatsen, omdat nog niet alle bovenstaande verplichte stappen zijn ingevuld.
Voor deze aanvraag bieden wij u graag maatwerk. U ontvangt binnen één uur een persoonlijk voorstel/reactie van ons.
Vraag uw offerte aan of bel +31(0)475-537508 Plaats uw bestelling of bel +31(0)475-537508

GRATIS digitale impressie bij uw offerte!
Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt GRATIS een digitale impressie van ons. Uw logo kunt u bij de aanvraag uploaden of mailen naar info@topgiving.nl.