Laden
Speelkaarten

Bedrukte Speelkaarten in luxe dekseldoosje relatiegeschenk

Logo op
iedere kaart
Speelkaarten in luxe dekseldoosje - Topgiving

Artikelnummer: PGSCHNSPEELKAARTENLUXE

Bedrukte speelkaarten zijn een effectieve en originele manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Een kaartspel bedrukken zal uw naamsbekendheid vergroten bij iedere zet. Naast een kaartspel met logo voor bedrijven worden bedrukte speelkaarten ook vaker ingezet als herinnering van bijvoorbeeld een bruiloft of jubileum.

Deze speelkaarten kunnen full colour bedrukt worden op de achterzijde van de kaarten en zitten verpakt in een luxe dekseldoosje. Naast de kaarten wordt ook het dekseldoosje voorzien van een full colour bedrukking. De speelkaarten van 320 gram zijn gemaakt in het internationale Bridge-formaat. Het kaartspel is leverbaar als internationale kaarten (A-K-Q-J) of als Nederlandse kaarten (A-H-V-B).

De speelkaarten hebben een formaat van 56 x 87 mm en kunnen op de volledige achterzijde bedrukt worden. Een extra optie is een full colour bedrukking op de speelzijde. Voor deze optie zijn de prijzen op aanvraag.

Specificaties

• Levertijd: Bedrukt: circa 11 werkdagen i
• Afmetingen: 56 x 87 mm
• Minimale afname: Vanaf 75 stuks
1
Aantal
 
Aantal stuks
Kies uw aantal
Sample bestellen i
 
 
2
Bewerkingsmogelijkheden
 

Bewerkingspositie

Rugzijde speelkaarten

Aantal kleuren
Onbedrukt
Bewerkingstechniek
Onbedrukt
 
 
3
Kaarttekens
 
U kunt nog geen offerte aanvragen/bestelling plaatsen, omdat nog niet alle bovenstaande verplichte stappen zijn ingevuld.
Voor deze aanvraag bieden wij u graag maatwerk. U ontvangt binnen één uur een persoonlijk voorstel/reactie van ons.
Vraag uw offerte aan of bel +31(0)475-537508 Plaats uw bestelling of bel +31(0)475-537508

GRATIS digitale impressie bij uw offerte!
Vraag een vrijblijvende offerte aan en u ontvangt GRATIS een digitale impressie van ons. Uw logo kunt u bij de aanvraag uploaden of mailen naar info@topgiving.nl.